Hulladékkezelési Szakmai Nap-2018.04.24

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat az Integráció a Minőségi Fejlesztésért Alapítvánnyal közösen, több mint egy éves előkészítési munkálatokat követően 2016. december 1-én megkezdte a „Klímastratégia kidolgozása, Éghajlat-változási Platform létrahozása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében„ című projekt megvalósítását, amely 2018. áprilisban befejeződik.
Éppen ezért nagy tisztelettel hívunk minden érdeklődőt zárórendezvényünkre:

Helyszíneink: EuroAdvance Kft. Konferencia terme
Nyíregyháza-Oros, Szállási út 18/a.Térségi
Hulladék – Gazdálkodási Nonprofit Kft. telephelye
Nyíregyháza-Oros, Szállási út 72.
Időpont: 2018. 04. 24. Kedd 11 óra
Téma: Ismerkedés a korszerű hulladékkezelési
megoldásokkal
Nagyon érdekes előadásokkal és interaktív programokkal várunk kicsiket és nagyokat! Megtekintjük a Regionális hulladéküzemet.Napközben lehetőség lesz megismerkedni Szelekt Ákossal, meg lehet nézni közelről a kukás – konténeres autót, környezettudatos játékokkal is lehet ismerkedni környezetvédelmi vetélkedőn lehet okosodni és szépülni is lehet arcfestéssel. Nem utolsósorban termékkóstoló és vásár lesz (kecske sajt, joghurt, méz, propolisz, bio gyümölcslé,retro édességek)
Nyereményeink: LESZ Feszt bérlet, klímavédelemmel kapcsolatos könyvcsomag, papír brikettáló berendezés
Szünetekben frissítővel,kávéval,pogácsával, valamint állófogadás keretében ebéddel várjuk a kedves megjelenteket!
Kérjük, csatlakozzanak hozzánk, szánjanak időt rendezvényünkre, cselekedjünk együtt Földünk jövője érdekében!